Az elmúlt hetekben, hónapokban jelentősen átalakult az életünk. A világ minden táján előtérbe kerültek az online találkozók, így egyre több konferenciát is interneten keresztül bonyolítanak le. A modern technológiának köszönhetően ezek a megoldások teljes mértékben működőképesek, ezért nagy esély van arra, hogy a jövőben az eddiginél gyakrabban fogják kihasználni az üzleti életben is az online világ előnyeit.  Így akár egy nemzetközi konferencia is sokkal kisebb költségvetésből megvalósítható, de természetesen fontos, hogy megteremtsük hozzá a szükséges technikai és készségbeli feltételeket. Szerencsére ma már mindez könnyen elérhető, így érdemes élni a távtolmácsolás előnyeivel is.

A nemzetközi rendezvényeken mindig kulcsfontosságú szerepe van a tolmácsoknak. Az ilyen eseményekre olyan szakembereket szabad felkérni, akik megfelelően felkészültek a szakmai nyelvben, emellett kellő tapasztalattal és szakmai alázattal rendelkeznek. Ugyanez igaz a távtolmácsolásra is. Ebben az esetben mindössze annyi a különbség a hagyományos módszerhez képest, hogy a tolmács és / vagy az előadók nincsenek jelen személyesen, hanem ugyanúgy távolról, online követik az eseményeket, mint a többi résztvevő, így biztosítható a távolból a szinkrontolmácsolás is. A távtolmácsolás tökéletes megoldást nyújt akár egy online üzleti megbeszéléshez, akár egy többnyelvű nemzetközi konferenciához. Cégünk az elmúlt időszakban számos alkalommal sikeresen kielégítette távtolmácsolásban is az idegennyelvi igényeket. A minőségi kép- és hangközvetítéssel a szinkrontolmácsok ugyanúgy a maximumot tudják nyújtani, mintha személyesen lennének jelen egy rendezvényen. Amennyiben megvan az alapos technikai felkészültség és a magabiztos felhasználói készség – minden résztvevő esetében –, garantálható a felhasználók pozitív véleménye a szervezésről is.

Ha távtolmácsolással kapcsolatos kérdése van, illetve árajánlatot szeretne kérni, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Amennyiben hozzánk fordul, garantáljuk, hogy minden szükséges információt rendelkezésére bocsátunk a felelős döntéshez.

Telefon:+36 20 3455 041
E-mail:info@tolmacsiroda.hu
Elérhetõségek
European Masters Tolmácsiroda Kft. | +36 20 3455 041 | info@tolmacsiroda.hu | 1193 Budapest, Mikszáth Kálmán utca 7.
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com