Az online események szinkrontolmácsolása nem kevésbé fontos, mint a személyes rendezvényeké. Forduljon hozzánk, hogy az online meeting is jól sikerüljön!

Napjainkban sok online eseményt szerveznek, számos üzleti tárgyalás, megbeszélés, meeting, sőt, konferenciák is kerülnek megrendezésre ilyen formában. Azonban fontos, hogy azért, mert valami nem személyesen, hanem online zajlik, bizonyos dolgokról ugyanúgy gondoskodni kell, például egy nemzetközi eseménynél nem szabad megfeledkezni a tolmácsolás megszervezéséről.

Az online eseményeket még mindig sokan alábecsülik, pedig rengeteg előnyük van a hagyományos rendezvényekhez képest. Azonban éppen ezért kell komolyan venni a szervezésüket, és megteremteni a megfelelő körülményeket. Helyszínre és szállásra ugyan nincs szükség, de műszaki felkészültségre és tolmácsolásra igen.

Általában az online események szinkrontolmácsolása a jellemző, hiszen ez nem igényel többlet időt, és minden résztvevő számára kényelmes. A szinkrontolmácsolás jellegéből adódóan lehetséges az egy időben több nyelvre történő fordítás is, méghozzá úgy, hogy mindenki az általa kiválasztott nyelvet hallja.

Mindent angolra vagy németre szeretne fordíttatni? Vagy az a célja, hogy az összes résztvevő a saját anyanyelvén hallgathassa a beszédeket? A szinkrontolmácsolás bármelyiket lehetővé teszi. Egy megfelelően felkészült és tapasztalt tolmácsiroda a szervezés elejétől az esemény végégig mindenről gondoskodik, ami a rendezvény sikeréhez kell.

Cégünk egyik legfőbb szolgáltatása az online események szinkrontolmácsolásaTeljes körű szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére annak érdekében, hogy az online esemény színvonala ne maradjon el egy személyes találkozóétól. A tolmácsoláshoz rendelkezünk a szükséges technikai feltételekkel és természetesen nagy tapasztalattal is.

Amennyiben megbízható céget keres online esemény szinkrontolmácsolásához, forduljon hozzánk részletes tájékoztatásért! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeinken és válaszolnak a felmerülő kérdéseire.

Telefon:+36 20 3455 041
E-mail:info@tolmacsiroda.hu
Elérhetõségek
European Masters Tolmácsiroda Kft. | +36 20 3455 041 | info@tolmacsiroda.hu | 1193 Budapest, Mikszáth Kálmán utca 7.
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com