Tolmácsberendezés bérlése megfizethető áron, kedvező feltételekkel, megbízható cégtől. Keressen minket korszerű megoldásért a tolmácsolásra!

A többnyelvű konferenciák, nemzetközi események szervezése során minden esetben sarkalatos kérdés a tolmácsolás megoldása. A szóbeli fordításra többféle módszer is rendelkezésre áll, így mindenki kiválaszthatja a számára ideálisat. Az egyik módszer a szakaszos (konszekutív) tolmácsolás, amely bár teljesen elfogadott és alkalmazott módszer, de megvannak a maga korlátai. A másik lehetőség a szinkrontolmácsolás (azaz folyamatos tolmácsolás) tolmácsberendezés használatával. Kétségtelen, hogy kevés konferenciaterem rendelkezik ilyen technikával, de a tolmácsberendezés bérlésének köszönhetően napjainkban bárhol kiépíthető a szükséges technikai háttér.

A megfelelő, minden szempontból ideális konferenciatermet megtalálni nem könnyű, rengeteg szempontot kell ugyanis figyelembe venni. De mi a teendő, ha megvan az optimális helyszín, viszont nem rendelkeznek a tolmácsoláshoz szükséges technikai feltételekkel? Ilyen esetben érdemes a tolmácsberendezés bérlése mellett dönteni.

tolmácsberendezés bérlésének köszönhetően bárhol megteremthetjük az ideális körülményeket egy nemzetközi eseményhez. A rendszer használatával minden résztvevő olyan nyelven hallgathatja az előadásokat, amilyenen szeretné, zavaró, külső hangok nélkül. Így még egy többnyelvű, sok résztvevős rendezvény is gördülékenyen lebonyolítható, anélkül, hogy bárkinek gondot okozhatna az előadások megértése. A tolmácsberendezés bérlését cégünk kedvező áron biztosítja, természetesen hozzáértő, tapasztalt technikus szakemberekkel. Honlapunkon néhány kattintással kérhet pontos árajánlatot. A felszerelés lehet a tour-guide, amely kötetlenebb eseményeken biztosít kedvező árú megoldást, vagy a fülkés konferenciatechnika, amely áll a tolmácsfülkéből, tolmácspultból, infravörös jeladóból és vevőkészülékekből.

Amennyiben a tolmácsberendezés bérlését fontolgatja, forduljon hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért, munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére! Kérje egyedi ajánlatunkat akár még ma, és használja ki Ön is a tolmácstechnika előnyeit a konferenciaszervezés során!

Telefon:+36 20 3455 041
E-mail:info@tolmacsiroda.hu
Elérhetõségek
European Masters Tolmácsiroda Kft. | +36 20 3455 041 | info@tolmacsiroda.hu | 1193 Budapest, Mikszáth Kálmán utca 7.
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com