Az elmúlt időszak eseményei nyomot hagytak életünk minden területén, így arra van szükség, hogy folyamatosan alkalmazkodjunk a változásokhoz. Az üzleti találkozók vagy éppen tudományos konferenciák lebonyolítása továbbra is a szakmai élet szerves részét képezi, az ehhez szükséges tolmácsolás azonban sokkal összetettebb feladattá vált. Hogyan tud irodánk alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez?

Tisztában vagyunk vele, hogy most sok múlik azon, mennyire vagyunk rugalmasak, a szakmai hozzáértésen felül tehát ezzel tudunk hozzájárulni az események problémamentes lebonyolításához.

Tudjuk, hogy a személyes jelenlét nem mindig oldható meg mostanában, de át lehet hidalni ezt a problémát is, méghozzá online tolmácsolással. Egyre gyakrabban felmerülő kérés a megrendelők részéről, hogy a hallgatóság otthonról tudjon csatlakozni az eseményhez. Ennek köszönhetően kedvező feltételekkel valósulhat meg a rendezvény, miközben a résztvevők számára minden feltétel adott, hogy lássák, hallják az előadást, és akár aktívan is részt vegyenek benne. Mi minden szükséges eszközzel rendelkezünk ahhoz, hogy ezt is lebonyolítsuk, de a tolmácsolás bármelyik más típusát is a színvonal megtartásával tudjuk kivitelezni.

Az események szervezését különösen megnehezíti, hogy az utolsó pillanatban is lehetnek változtatások, de többféle forgatókönyvvel minden esetre fel lehet készülni. Annak érdekében, hogy valamennyi esemény, amelyen tolmácsolást vállalunk, probléma nélkül folyjon le, szükség esetén újabb és újabb terveket készítünk, rugalmasan állunk a feladathoz, és több időt szánunk az aktuális projekt megvalósításra.

Amennyiben Önnek is kihívást jelent az esemény megvalósítása technikai, illetve tolmácsolási szempontból, forduljon hozzánk bizalommal!

Telefon:+36 20 3455 041
E-mail:info@tolmacsiroda.hu
Elérhetõségek
European Masters Tolmácsiroda Kft. | +36 20 3455 041 | info@tolmacsiroda.hu | 1193 Budapest, Mikszáth Kálmán utca 7.
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com