Minden nyelvterületre tudunk megoldást nyújtani

A Magyarországon fellelhető szinte összes kollégával bármikor könnyen felvesszük a kapcsolatot, így a különleges igények sem jelentenek akadályt. Sőt, számos alkalommal szerveztünk külföldi kollégát magyarországi rendezvényre. Az alábbiakban a velünk legszorosabb együttműködésben állók bemutatkozását láthatod.

Erika

Erika

Tolmács és fordító

Erika 20 éve dolgozik tolmácsként és fordítóként. A német számára nem idegen nyelv, inkább másik anyanyelv. Tolmácsként számára a legfontosabb cél: úgy fordítsa az emberek között az üzenetet, hogy közben észrevétlen maradjon az általa végzett közvetítés. Szakmai alázat és megbízhatóság; talán így jellemezhető a legtömörebben.

Gyöngyvér

Gyöngyvér

Konszekutív- és szinkrontolmács

Gyöngyvér több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik, igen változatos témákban szerzett komoly rutint. Előadókészsége egyik fő erőssége, így a szinkrontolmácsolás mellett a konszekutív megbízásokat is nagy sikerrel végzi. A zenében mindenevő, legyen az Figaro házassága vagy Alice Cooper.

László

László

Szinkrontolmács, konszekutív tolmács

László szintén európai uniós konferenciatolmács-végzettséggel (EMCI) rendelkező, a legkülönfélébb területen rutint szerzett angol-magyar tolmács. A szabatos szinkrontolmácsolás mellett fő célja az előadók és hallgatók teljes megelégedettsége, így komoly szempont nála a hatékony segítségnyújtás a felkészülési szakaszban. Három lánygyermek büszke édesapja.

Lucia

Lucia

konferencia-, konszekutív tolmács és szakfordító

Lucia konferencia– és konszekutív tolmács, valamint szakfordító magyar-olasz-angol munkanyelvekkel, EMCI minősítéssel és szakmai tagsággal. Konszekutív tolmácsként és szakfordítóként több, mint 20 éves, szinkrontolmácsként 15 éves gyakorlattal rendelkezik. Személyisége megnyerő, humora fergeteges.

Tünde

Tünde

Tolmács és fordító

Tünde a professzionális tolmácsok szakmai szervezetének elnöke, közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik. Tolmácsként és fordítóként egyaránt dolgozik, egyebek közt egészségügyi, gyógyszeripari, távközlési, gazdasági, pénzügy, jogi szakterületen. Munkanyelvei: magyar, román, angol, francia. Tapasztalt szinkrontolmács, alapos, segítőkész és megbízható.

Viktória

Viktória

Tolmács és fordító

Viktória 13 éve tolmácsol és fordít magyar, ukrán, orosz és angol munkanyelveken. A legkülönfélébb témákban szerzett tapasztalatot, úgy mint energiaipar, rendészet, mezőgazdaság, EU, diplomácia, műszaki tudományok stb. Megbízható, mobilis, alapos, kollégának nagyszerű.

Patrícia

Patrícia

konszekutív- és szinkrontolmács, szakfordító

Patrícia 2004 óta fordító és tolmács. Szívesen tolmácsol bármilyen műfajban, a személyes kontaktnak köszönhetően azonban különösen szereti a konszekutív tolmácsolást. Igyekszik minél több szociális és hatósági tolmácsolást vállalni, fontosnak tartja szakmai tudását jó ügyek szolgálatába állítani. A tolmács- és fordítóképzésben aktív oktató. Lételeme az utazás. Munkanyelveifrancia, spanyol.

Balázs

Balázs

Szinkrontolmács és fordító

Balázs több mint tíz éve foglalkozik tolmácsolással és fordítással török és angol nyelvekről, oklevelét az ELTE FTK-n szerezte. A szinkrontolmácsolást a világ legizgalmasabb munkájának tartja, ahol egyszerre szükséges a koncentráció, a rugalmasság és az alázat. A tolmácsolásban szerinte az egyik legérdekesebb dolog, hogy munka közben lehet rengeteg dolgot tanulni a legkülönbözőbb szakterületeken.

Zoltán

Zoltán

Tolmács, gazdasági szakfordító

Német nyelv és irodalom szakon végzett az ELTE-n, majd később ugyanott tolmács és szakfordító képesítést szerzett. Több mint 10 éve konferenciatolmács és konszekutív tolmács, 2011 óta oktatja is a tolmácsolási tantárgyakat. Bírósági tolmácsként is dolgozik. Erőssége a kiegyensúlyozott és nyugodt munkavégzés.

Kérjen tőlünk ajánlatot 2 perc alatt!

A gombra kattintva add meg a rendezvény alapadatait. Ha kérdésed merül föl, kérhetsz visszahívást. A lehető legrövidebb időn belül, de legfeljebb 24 órán belül válaszolunk.

Telefon:+36 20 3455 041
E-mail:info@tolmacsiroda.hu
Elérhetõségek
European Masters Tolmácsiroda Kft. | +36 20 3455 041 | info@tolmacsiroda.hu | 1193 Budapest, Mikszáth Kálmán utca 7.
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com