Üzleti tolmácsolás

Minden tárgyaláson a kommunikáció a legfontosabb, de ha idegen nyelven folyik, még alaposabb felkészülést igényel. A tolmácsolást bízd szakemberre, te pedig tartsd a fókuszt az üzleten. Ügyfeleid értékelni fogják.

Online tolmácsolás

Legyen üzleti tárgyalás, konferencia, képzés, kerekasztal-beszélgetés vagy szinte bármilyen online esemény, a tolmácsolás minden esetben megoldható.

Konferenciatolmácsolás

Egy konferencia tolmácsolására számos megoldás létezik. A lehetőségekről itt tájékozódhatsz.

Protokoll események tolmácsolása

Megbízás a szó szoros értelmében. A feladat, ahol a tolmácsolás mellett a diplomáciai, politikai és kulturális szempontokat is figyelembe kell venni.

Ipari tolmácsolás

Tolmácsolás ipari beruházások során. Tolmácsolás terepen, beöltözve, télen és nyáron, kint az építési területen vagy bent a konténerben, akár folyamatos jelenléttel is.

Fordítás

Szerződések, marketing tartalmak, használati utasítások, tréninganyagok, prezentációk, levelezések… fordítása. Határidőre.

Tolmácsberendezés

A folyamatos tolmácsolás általában berendezés segítségével valósul meg. Rendszereink között megtalálod a terepen használható mobil berendezéseket ugyanúgy, mint a kitűnő hangminőséget nyújtó telepített megoldásokat.

Telefon:+36 20 3455 041
E-mail:info@tolmacsiroda.hu
Elérhetõségek
European Masters Tolmácsiroda Kft. | +36 20 3455 041 | info@tolmacsiroda.hu | 1193 Budapest, Mikszáth Kálmán utca 7.
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com