TolmácsgépSzámos rendezvény, esemény sikerének kulcsa a megfelelő technikai háttér biztosítása. A hiánytalan és igazán megbízható berendezések megléte és használata tudja igazán megteremteni a vendégek és az előadók számára a szükséges feltételeket a minőségi élményhez. Gyakran kell bérelni olyan berendezéseket is a megszokott rendezvénytechnikai eszközök mellett, mint amilyen a tolmácsgép is.

A rendezvény jellegétől függetlenül bárhol szükség lehet a gyors és követhető kommunikációhoz tolmácsgépre, de leggyakrabban konferenciákon, előadásokon, sajtótájékoztatókon igénylik ennek a tolmácseszköznek a használatát. A berendezés gondoskodik arról, hogy a tolmács és a megfelelő számú fejhallgató segítségével néhány, vagy akár egy egész teremnyi ember érteni tudja az idegen nyelven beszélő előadót. A tolmácsgép megbízhatóan közvetíti a jelet, ami a tolmácsfülkéből érkezik, és minden résztvevőnek minőségi szolgáltatást biztosít. Akár idegen nyelvű film hangalámondásos fordításáról van szó, akár egy beszéd tolmácsolásáról vagy egy vita nyomon követéséről, minden sokkal egyszerűbb tolmácstechnika igénybevételével.

Fontos, hogy megfelelő minőségű eszközt válasszunk. Legyen tökéletes hangszigetelésű, csendesen üzemeltethető a fülke. Kellemetlen, ha kihallatszik a tolmács (nem az ő hibája), vagy ha nyikorog a fülke ajtaja, feltéve hogy van egyáltalán… Az sem szerencsés, ha a kontakthibás eszközök a vendégek dobhártyáját hiperizgatják, az meg pláne előnytelen, amikor az ember fülére tapad a fejhallgatóról foszló sok pici szivacsdarab…

Természetesen vannak helyzetek, amikor a tolmácsgép használata nem feltétlenül indokolt. Ha egy eseményen csak néhányan vesznek részt és hallótávolságon belül tudják követni az elhangzó szöveget, illetve fordítást, bár akkor is kényelmesebb megoldást nyújt például a tour-guide eszköz. Egy bizonyos létszám felett és a helyszín méretétől függően már nem lehet kikerülni a tolmácsgép bérlését és használatát, különben nem jut el minden jelenlévőhöz az információ, illetve csorbul az élmény.

Hiába felkészült a tolmács és végzi a munkáját tökéletesen, ha a tolmácsgép technikai színvonala nem megfelelő, vagy nincs jól elhelyezve a teremben. Forduljon hozzánk bizalommal, és béreljen professzionális berendezést, amely több nyelvcsatornát képes kezelni és digitális hangminőséget nyújt. Érdeklődjön a bérlés részleteiről az irodánk honlapján megtalálható elérhetőségeink bármelyikén!

Telefon:+36 20 3455 041
E-mail:info@tolmacsiroda.hu
Elérhetõségek
European Masters Tolmácsiroda Kft. | +36 20 3455 041 | info@tolmacsiroda.hu | 1193 Budapest, Mikszáth Kálmán utca 7.
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com