Az üzleti tárgyalások nem csak személyesen valósíthatóak meg, hanem online is. Felmerülhet a kérdés, hogy ha nem írásban, hanem egy videokonferencia segítségével szeretnénk tárgyalni az üzleti partnereinkkel, akkor hogyan lehetséges a különböző anyanyelvű, közös nyelvet nem beszélő emberek közötti kommunikáció. Erre természetesen már létezik megoldás, vagyis lehetséges a tolmácsolás online is a SIMY applikáció segítségével.

A SIMY online tolmács felületen bármilyen tárgyalás lefolytatható anélkül, hogy a résztvevő feleknek utaznia kellene, így rengeteg idő megspórolható, és leegyszerűsödhetnek az üzleti folyamatok. Csupán az applikáció letöltésére van hozzá szükség, így akár mobiltelefonon is elérhető a tolmácsolás online, de természetesen böngészőben is megoldható a használata. Lényeges, hogy ha az üzletfelek egy helyen tartózkodnak, tehát az üzleti megbeszélés személyes, és tolmácsra lenne szükségük, azt is meg tudják oldani a SIMY segítségével, így csupán annyi lesz a különbség a hagyományos tárgyalásokhoz képest, hogy a tolmács nem lesz jelen a megbeszélés során, hanem online követi az eseményeket.

Miben más a SIMY az ismert kép- és hangközvetítő eszközökhöz képest? Abban, hogy a SIMY keretein belül folyamatos tolmácsolás valósítható meg, azaz nem kell megszakítani a beszédet a tolmácsolás miatt. A tolmács pedig gondoskodik arról, hogy – a hangcsatornák megfelelő kezelésével – mindenki csak azt a nyelvet hallja, amelyet kiválasztott, sőt azon a nyelven szólalhasson meg, amelyen a legmagabiztosabban tudja kifejezni magát.

Akár kisebb, akár nagyobb megbeszélésről van szó, a SIMY online tolmács applikációval egyszerűen megoldható, hiszen nem csupán két fél között lehetséges a videohívás, hanem egyszerre többen is csatlakozhatnak ugyanahhoz a beszélgetéshez. Tolmácsra természetesen továbbra is szükség van, hiszen a minőségi fordítás nem oldható meg algoritmusok által, amit bárki tapasztalhat, ha online fordítóprogramot használ. Az automatikusan fordított szövegek nagy része értelmetlen, de legalábbis nehezen értelmezhető, pontatlan. Egy üzleti tárgyalás során azonban a gyenge fordítás hitelvesztéssel, adott esetben az üzlet meghiúsulásával járhat, amit lehetőleg el kell kerülni. A tolmácsolás online ebben az esetben is azonnali, vagyis szinkrontolmácsolást kap az, aki megrendeli a SIMY szolgáltatását.

Amennyiben tolmácsolásra lenne szüksége, vagy kérdése lenne a SIMY online tolmács applikációval kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Telefon:+36 20 3455 041
E-mail:info@tolmacsiroda.hu
Elérhetõségek
European Masters Tolmácsiroda Kft. | +36 20 3455 041 | info@tolmacsiroda.hu | 1193 Budapest, Mikszáth Kálmán utca 7.
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com