Számos területen a legnépszerűbb megoldás a szinkrontolmácsolás. Előszeretettel alkalmazzák ezt a módszert konferenciákon, értekezleteken, termékbemutatókon, tréningeken. Leggyakrabban a szinkrontolmácsolásra angol nyelven van szükség, hiszen a legtöbb nemzetközi esemény nyelve az angol.

A szinkrontolmácsolás során a tolmácsok hangszigetelt fülkében tartózkodnak, fejhallgatón keresztül hallják a fordítani kívánt beszédet és mikrofonba tolmácsolják azt folyamatosan. A hallgatók szintén fejhallgatót használnak, amelyet vevőkészülékhez csatlakoztatnak. A módszer legnagyobb előnye, hogy a tolmácsolás szinte egyidejű a beszéddel, azaz nincs időveszteség, sőt a hallgatói reakciók is egyidejűek. Emellett egyszerre akár több nyelvre is lehetséges a fordítás, természetesen több tolmács segítségével.  Angol szinkrontolmácsaink szerteágazó témakörökben szereztek sokéves tapasztalatot. A pontos üzenetátadás számunkra csak az alap, mellé társulnia kell a szavakon túli kommunikáció közvetítésének is, hogy a tolmácsolás ne egyhangú és száraz végtermék, hanem élvezetes és figyelmet fenntartó előadás is legyen.

Ha ilyen angol szinkrontolmácsra van szüksége, szerintünk jó helyen jár! Kérje bővebb tájékoztatásunkat vagy árajánlatunkat megadott elérhetőségeink bármelyikén! Tartsa a fókuszt azon, amiben a legjobb, a fordítást pedig bízza profi csapatra!

Telefon:+36 20 3455 041
E-mail:info@tolmacsiroda.hu
Elérhetõségek
European Masters Tolmácsiroda Kft. | +36 20 3455 041 | info@tolmacsiroda.hu | 1193 Budapest, Mikszáth Kálmán utca 7.
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com