Modern világunkban egyre természetesebbé válik, hogy a világ teljesen más részein élő emberekkel is kommunikálunk. Ennek a nyelve főként az angol, sőt az üzleti életben gyakorlatilag egyeduralkodóvá vált. A tárgyalásokon leggyakrabban angol tolmács segítségét kérik ügyfeleink, de hazai konferenciákon megjelent az idegen nyelvről idegen nyelvre tolmácsolás igénye is, például angol-francia vagy angol-spanyol viszonylatban.

Ma már hiába beszélnek rengetegen angolul, mégis az angol tolmácsokra van a legnagyobb igény. Ennek fő oka az, hogy bár nagyon sokan értik a beszédet, mégsem szólalnak meg szívesen. Ha valaki mégis úgy határoz, hogy nincs szüksége angol tolmácsra, a nyelvi korlátok miatt valószínűleg nem tudja magát úgy kifejezni, ahogy szeretné, vagy ha mégis, az idegen nyelv használata elviheti a figyelmét az üzletről, a valódi tartalomról.

Mi alapján válasszunk a számtalan angol tolmács közül? Ne kizárólag az ár alapján – nem éri meg a kockázatot, ne ezen múljon az üzlet! Érdemes inkább arra figyelni, hogy a jelöltek tapasztalata és kommunikációs módja megfelel-e az elképzeléseinknek.

Ha Ön is angol tolmácsot keres, forduljon hozzánk bizalommal!

Telefon:+36 20 3455 041
E-mail:info@tolmacsiroda.hu
Elérhetõségek
European Masters Tolmácsiroda Kft. | +36 20 3455 041 | info@tolmacsiroda.hu | 1193 Budapest, Mikszáth Kálmán utca 7.
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com