Online események szinkrontolmácsolását vállaljuk a megrendelő elképzelései szerint, megfizethető áron, nagy tapasztalattal, teljes körűen!

Az online megbeszélések, konferenciák virágkorát éljük. Az utóbbi években rengetegen jöttek rá, hogy mennyivel rugalmasabb, egyszerűbb és nem utolsó sorban olcsóbb is, ha egy esemény online kerül megrendezésre, még akkor is, ha ez egy nagyszabású konferencia. Sok minden egyszerűbb, mint személyes jelenlétnél lenne, hiszen nincs szükség például helyszín biztosításra, szállásra vagy étkezésre. Azonban vannak olyan dolgok, amikről nem szabad megfeledkezni: ilyen például az online események szinkrontolmácsolása is, amennyiben nemzetközi rendezvényről van szó.

Az online események szinkrontolmácsolása kedvelt megoldás arra, hogy minden résztvevő megértse az elhangzottakat. A szinkrontolmácsolás alapvetően is egy rugalmas, közkedvelt fordítási technika, és ez nincs másként az online térben sem. Előnye, hogy nem hosszabbítja meg az eseményt, hiszen a fordítás folyamatosan, a beszéddel azonos időben történik, nem kell a fordításra várni. Az online események szinkrontolmácsolása során az is könnyedén megoldható, hogy több nyelvre történjen a fordítás, így senkinek nem kell kompromisszumot kötnie olyan nyelvvel, amit nem ért meg százszázalékosan.

Cégünk minden eszközzel és persze megfelelő szaktudással rendelkezik, ami az online események szinkrontolmácsolásához szükséges lehet. Nagy tapasztalatunk van ezen a téren, már számtalan rendezvény tolmácsolását bonyolítottuk le. Áraink megfizethetőek, szolgáltatásunk pedig rugalmas és ügyfélközpontú, minden esetben igyekszünk a legjobb megoldást megtalálni.

Amennyiben Ön is érdeklődik az online események szinkrontolmácsolása iránt, a legjobb helyen jár! Ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal és kérje részletes tájékoztatásunkat akár még a mai nap folyamán! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, bátran vegye fel velük a kapcsolatot!

Telefon:+36 20 3455 041
E-mail:info@tolmacsiroda.hu
Elérhetõségek
European Masters Tolmácsiroda Kft. | +36 20 3455 041 | info@tolmacsiroda.hu | 1193 Budapest, Mikszáth Kálmán utca 7.
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com