Online tolmácsolás üzleti tárgyalásokhoz, továbbképzésekhez és bármilyen online eseményhez! Forduljon hozzánk bizalommal, kérje ajánlatunkat akár még ma!

Az elmúlt években sokat változott a világ. Egy ideig kényszerből tartottak bizonyos rendezvényeket online, de így került igazán előtérbe az alapvetően régóta ismert tény, hogy ez rengeteg előnnyel is jár. Ennek köszönhetően napjainkban is sok esemény online kerül megrendezésre. Számos olyan tárgyalást, megbeszélést bonyolítanak le interneten keresztül, amelyekről régebben elképzelhetetlen lett volna, hogy nem feltétlenül szükséges hozzájuk a személyes találkozás. Azonban a nemzetközi eseményeknél az is fontos lehet, hogy a szervezők gondoskodjanak a tolmácsolásról, vagyis jelen esetben az online tolmácsolásról.

Az online tolmácsolás kevés hátránnyal jár a személyes tolmácsoláshoz képest, ugyanakkor több előnye is van. Időbeli és anyagi előnnyel is jár, hogy a tolmácsnak – és persze a többi résztvevőnek – nem kell személyesen a helyszínre utaznia, ahol adott esetben szállásra és étkezésre is szükség lenne. Az online tolmácsoláshoz a megfelelő helyszín mellett csupán egy számítógép vagy egy okostelefon szükséges a megfelelő alkalmazással. Egy online eseményhez szinte bármennyien tudnak csatlakozni, így akár komplett konferenciák is lebonyolíthatók interneten keresztül, jelentős költségektől megkímélve a szervezőket. Fontos viszont, hogy egy ilyen rendezvény megszervezését ugyanolyan komolyan kell venni, mintha személyesen kerülne rá sor, és digitális készségeket is igényel szervezőktől és résztvevőktől egyaránt. Ha többnyelvű az esemény vagy már országokból is várható hallgatóság, akkor gondoskodni kell az online tolmácsolásról, hogy mindenki pontosan értse az előadást, prezentációt. Érdemes olyan céget felkérni a feladatra, amely már rendelkezik tapasztalattal az online tolmácsolásban, legyen szó akár szakaszos (konszekutív), akár folyamatos, azaz szinkrontolmácsolásról.

Irodánk készséggel áll rendelkezésére, legyen szó akár egy üzleti tárgyalásról, egy továbbképzésről vagy egy több napos konferenciáról. Az online tolmácsolással kapcsolatos bővebb információért forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén!

Telefon:+36 20 3455 041
E-mail:info@tolmacsiroda.hu
Elérhetõségek
European Masters Tolmácsiroda Kft. | +36 20 3455 041 | info@tolmacsiroda.hu | 1193 Budapest, Mikszáth Kálmán utca 7.
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com