Konferenciatolmácsolás nagy tapasztalattal, kiváló ár-érték arányon, megbízható minőségben. Forduljon hozzánk szinkron- vagy konszekutiv tolmácsolásért!

Ahhoz, hogy egy konferencia sikeres legyen, rengeteg szempontot kell figyelembe venni a szervezéskor, ezért már a kezdetektől érdemes egy erre szakosodott cégre bízni a feladatot. Nagyon fontos, hogy ha a rendezvény nemzetközi lesz, akkor időben gondoskodjunk a konferenciatolmácsolásról is, ami nélkülözhetetlen a sikerhez.

konferenciatolmácsolás, ahogyan a nevéből is kiderül, a konferencia, vagyis az előadások fordítását jelenti, annak érdekében, hogy minden résztvevő teljes mértékben megértse a beszédeket. De hogyan szervezzük meg a konferenciatolmácsolást? Elsőként azt érdemes végig gondolni, hogy  a kétféle tolmácsolási módszer közül melyiket szeretnénk választani: a szinkron- vagy a konszekutiv tolmácsolást. Előbbi sokkal népszerűbb, hiszen akár több nyelvre is kényelmesen megoldható vele a fordítás, ugyanakkor komoly technikai felkészültséget igényel, ugyanis tolmácsberendezés szükséges hozzá. A konszekutiv módon történő konferenciatolmácsoláshoz nem kell tolmácsberendezés, ezért általában kedvezőbb az ára, viszont számolni kell vele, hogy a módszer sajátosságai miatt kétszer olyan hosszú lesz minden előadás. A konszekutiv konferenciatolmácsolás nem alkalmazható, ha több nyelvre szükséges fordítani.

Összefoglalva elmondható, hogy a szinkron konferenciatolmácsolás sok szempontból előnyösebb, ezért, ha engedi a költségvetés, akkor mindenképp érdemes ezt választani. Bizonyos esetekben a konszekutiv is megfelelő lehet, de számolni kell hátrányaival. Fontos, hogy a rendezvény szervezésekor az első lépések között gondoskodjunk a tolmácsolásról, melyhez mindenképp megbízható, nagy tapasztalattal rendelkező céget válasszunk!

Cégünk egyik fő profilja a konferenciatolmácsolás. Szinkron és konszekutiv módszerrel egyaránt állunk ügyfeleink rendelkezésére. Bővebb tájékoztatásért, pontos árajánlatért keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Telefon:+36 20 3455 041
E-mail:info@tolmacsiroda.hu
Elérhetõségek
European Masters Tolmácsiroda Kft. | +36 20 3455 041 | info@tolmacsiroda.hu | 1193 Budapest, Mikszáth Kálmán utca 7.
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com