Az ipari tolmácsolást olyan esetekben ajánljuk, ha hosszú távon, gyakran van szükség tolmácsolásra. Vegye igénybe szolgáltatásunkat, keressen minket Ön is!

Ha egy cég külföldre szeretne terjeszkedni vagy külföldi partnerkapcsolatokat kíván kiépíteni, az azzal együtt, hogy hatalmas lehetőség, rengeteg munka is. Ehhez mindenképp célszerű igénybe venni hivatalos tolmács segítségét, de, mivel valószínűleg hosszú távú együttműködésre lesz szükség, érdemes olyan vállalkozáshoz fordulni, ahol vállalnak ipari tolmácsolást.

Az ipari tolmácsolás kifejezés nem a tolmácsolás témájára utal, hanem sokkal inkább a mennyiségére. Ez a mennyiség azonban nem szabad, hogy a minőség rovására menjen, ezért mindenképp olyan szakemberre van szükség, aki jártas az adott témában. De milyen előnyökkel jár, ha mindig ugyanazt a tolmácsot kéri fel a munkára?

Felkészültség: ha a tolmács teljes egészében látja a folyamatot, ismeri az előzményeket, átlátja, hogyan alakulnak a dolgok, az pontosabb munkát eredményez. Sokkal gyorsabban és hatékonyabban tud dolgozni, ha minden tolmácsolandó eseményen ő vesz részt, és nincsenek újra és újra átbeszélendő kérdések. Emellett természetesen fontos a témában való jártasság is.

Költségek: a hosszú távú együttműködés anyagi szempontból is kedvezőbb, mintha mindig más céggel vagy más tolmáccsal szerződne. A rendszeres megbízás miatt az ipari tolmácsolás ára sokkal kedvezőbb, ezért érdemes már a legelején rákérdezni az adott cégnél, hogy milyen feltételekkel vállalnak hosszú távú együttműködést. Ha a tolmács közreműködésével az adott munka is gyorsabban megy, az plusz anyagi előnnyel is jár a megrendelőnek.

Cégünk minden esetben egyedi árajánlatot ad ipari tolmácsolásra. Érdemes velünk felvenni a kapcsolatot a részletekért, illetve bővebb tájékoztatásért.

Amennyiben felkeltettük az Ön érdeklődését is az ipari tolmácsolással kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal! Munkatársaink szívesen válaszolnak a kérdésire, bátran keresse őket a megadott elérhetőségeink bármelyikén!

Telefon:+36 20 3455 041
E-mail:info@tolmacsiroda.hu
Elérhetõségek
European Masters Tolmácsiroda Kft. | +36 20 3455 041 | info@tolmacsiroda.hu | 1193 Budapest, Mikszáth Kálmán utca 7.
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com