Konferenciatolmácsolás nagy tapasztalattal, ár-érték arányosan, profi tolmácsokkal, korszerű berendezéssel. Keressen minket Ön is!

A konferenciák szervezése rengeteg odafigyelést igényel, főleg ha nagyszabású (nemzetközi) rendezvényről van szó. Ilyen esetekben külön feladat a konferenciatolmácsolás megrendelése, hogy a tolmácsok közreműködésével a hallgatóság minden tagja pontosan érthesse az előadásokat. De hogyan válasszuk ki azt a partnert, amelyre nyugodt szívvel rábízhatjuk a konferenciatolmácsolást? Milyen szempontokat vegyünk figyelembe?

Kereséskor szembesülhetünk azzal, hogy többen foglalkoznak konferenciatolmácsolással, és természetesen adódnak különbségek a szolgáltatás jellegében és minőségében is. Induljunk ki abból, hogy mi az, ami a megbízás során igazán fontos a számunkra: minőség és tapasztalat (természetesen), megbízhatóság és pontosság (természetesen), de adódik-e egyéb különleges szempont, elvárás? Vizsgáljuk meg, hogy milyen a cég kommunikációja, milyen az ajánlat tartalma, részletessége. Vajon teljes körű tájékoztatást kapunk annak érdekében, hogy gördülékeny és szinte észrevétlen legyen a tolmácsolás?

konferenciatolmácsolás gyakorlatilag minden esetben szinkrontolmácsolás, és ahogyan a nevében is benne van, az előadással egyidőben történik, ehhez viszont komoly technikai háttér, tolmácsberendezés szükséges. Mindenképpen kérdezzünk rá, hogy az adott cégnél a konferenciatolmácsolás technikai részét is tudják-e biztosítani, ismerik-e a kiszemelt helyszínt (esetleg van-e ott tolmácstechnika), és milyen szinkrontolmács-berendezéssel dolgoznak.

A cég tapasztaltságának egyik fő ismérve, hogy a felkészülési fázisban milyen tájékoztatást, milyen támogatást kér és nyújt. A zökkenőmentes konferenciatolmácsolás meghatározó feltétele az alapos felkészülés (előadás-anyagokkal és beszédekkel) tolmácsolási és (helyismerettel, akár bejárással) technikai szempontból. Érdemes minél előbb egyeztetni a rendezvény időpontját is, még akkor is, ha az „ceruzás”, mert minél később kérünk be ajánlatokat, annál szűkösebbek a rendelkezésre álló kapacitások. A tartalom mellett természetesen lényeges a konferenciatolmácsolás ára is. Kérjen tételes és teljes körű ajánlatot akár több cégtől, kérdezzen rá az esetleges pluszköltségekre, túlóradíjra, és a fentiek figyelembe vételével döntsön.

konferenciatolmácsolással kapcsolatos részletekért forduljon hozzánk bátran és vegye igénybe szolgáltatásunkat, örömmel állunk rendelkezésére.

Telefon:+36 20 3455 041
E-mail:info@tolmacsiroda.hu
Elérhetõségek
European Masters Tolmácsiroda Kft. | +36 20 3455 041 | info@tolmacsiroda.hu | 1193 Budapest, Mikszáth Kálmán utca 7.
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com