Az angol nyelv használata a hétköznapi és az üzleti életben is elterjedt, de egészen más szintű nyelvtudásra és szókészletre van szükség egy jó film megvitatásához, mint egy konferencia-előadás tartalomhű lefordításához. Az angol tolmács éppen ezért külön szolgáltatást nyújt mindazoknak, akik nem beszélik azon a szinten a nyelvet, amelyre szükségük van a magabiztos kommunikációhoz, vagy a partnereiknek szeretnének megfelelő támogatást nyújtani az értelmezéshez.

Az angol tolmácsok kiválasztása azért is nagy körültekintést igényel, mert sokszor nagy a tétje egy üzleti útnak vagy bemutatónak. A félrefordításon, a helytelen viselkedésen sok múlhat, üzleti sikerek, személyes reputáció, ígéretes kapcsolatok láthatják kárát, ha nem a feladatra képzett szakembert, angol tolmácsot kérjük fel.

Annak érdekében, hogy minden projektre találjon valaki angol tolmácsot, és több alkalommal is sikeres megbízást zárhasson le, érdemes olyan szolgáltatóval (pl. fordítóiroda) felvenni a kapcsolatot, amely alaposan ismeri a nyelvi piacot és igényeket. Egy fordítóirodában változatos szolgáltatásokat nyújtanak minden területre, ennek megfelelően a az alkalmazott angol tolmácsok is más-más szakmai tapasztalattal és tudással végzik a megbízásokat.

Az ügyfelek igényeit figyelembe véve, a különféle típusú megbízások jellegzetességeit és szakmai kihívásait ismerve tudja a fordítóiroda a feladatra legalkalmasabb angol tolmácsot kiajánlani.

Ha kifejezetten angol tolmácsra van szüksége, szívesen segítünk, legyen szó protokoll eseményekről, ipari tolmácsolásról vagy konferencia-, üzleti tolmácsolásról! Forduljon hozzánk bizalommal.

Telefon:+36 20 3455 041
E-mail:info@tolmacsiroda.hu
Elérhetõségek
European Masters Tolmácsiroda Kft. | +36 20 3455 041 | info@tolmacsiroda.hu | 1193 Budapest, Mikszáth Kálmán utca 7.
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com