Mennyibe kerül a tolmácsolás? Sokba vagy sem? És egyáltalán, miért kerül annyiba? Tolmácsolási áraink megfizethetőek, a piaci árviszonyokhoz teljes mértékben illeszkednek. Cserébe pedig pontos tolmácsolást, azaz kiszámíthatóságot és a szabad önkifejezés lehetőségét nyújtjuk ügyfeleinknek. Kérje bátran ajánlatunkat!

Gyakran van szükség tolmácsolásra nemzetközi eseményeken, legyen szó konferenciáról, üzleti megbeszélésről vagy protokolleseményről. Előfordul, hogy a rendezvény szervezői attól tartanak, a profi tolmácsolás árai nem illeszkednek a tervezett költségvetésbe, ezért inkább alternatív megoldások mellett döntenek, például „egynyelvűsítik” az eseményt, vagy „házon belül” oldják meg a tolmácsolást, így kerülik el a külsős szakember bevonását. Ez azonban bizonyos következményekkel jár, amelyek nem (mindig) kapnak kellő figyelmet a döntéshozatalkor. Az első és legfontosabb kérdés, hogy mekkora korlátozást jelent az üzenetátadásra, ha nincs tolmács? Hiszen az esemény pont azért jön létre, hogy a felek közölhessenek egymással dolgokat, de vajon meg tud-e valósulni az információátadás a kellő szinten? A második kérdés, hogy ha más módon, például belsős kolléga segítségével történik a tolmácsolás, az ő ideje, az ő kiesése a saját feladataiból vajon mekkora költséggel jár? Természetesen mindig az adott helyzet, az adott esemény határozza meg, hogy megéri-e tolmácsot hívni, egy dolgot azonban határozottan állítunk: sokkal jellemzőbb az, hogy nem hívnak az eseményre tolmácsot, pedig nagy szükség volna rá, szemben azzal, hogy feleslegesen vagyunk jelen…  Ebben a tekintetben a tolmácsolási árak nem nevezhetők magasnak, de úgy is fogalmazhatunk, hogy a tolmácsolás semmiképpen sem nevezhető indokolatlan költségtételnek.

Cégünk régóta foglalkozik tolmácsolással, és igyekszünk mindent megtenni ügyfeleink elégedettségéért. A tolmácsolási árakat ezért mindig úgy szabjuk meg, hogy a lehető legjobb ár/érték arányú szolgáltatást nyújtsuk. Alapesetben félnapi és egész napi díjszabásból indulunk ki. A tolmácsolás díja általában nettó 90 – 150 ezer forint / fő körül alakul, meghatározza az időtartam mellett a téma, a nyelvpár, a napok száma, az utazásra fordított idő, tehát elég sok a változó. A napidíjunk legfeljebb nyolc órás rendelkezésre állást, a félnapi díj pedig legfeljebb négy órás rendelkezésre állást jelent. A félnapi díj a napidíj 60%-a. Csak abban az esetben számítunk fel túlóradíjat, ha a napi munkavégzés túllépi a nyolc órát és már belekezdünk a kilencedik órába. Tolmácsolási árainkról teljes körű, pontos és tételes tájékoztatást adunk ajánlatunkban. Munkadíjunkért cserébe pedig az ügyfeleink által elvárt szinten tolmácsolunk mindent, így senkinek nem jelent majd gondot a megértés vagy az önkifejezés. Akár előadások, akár sajtótájékoztató vagy üzleti megbeszélés tolmácsolásáról van szó, számíthat ránk.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje bővebb tájékoztatásunkat tolmácsolás árainkról! Ha további kérdése merül fel, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén.

Telefon:+36 20 3455 041
E-mail:info@tolmacsiroda.hu
Elérhetõségek
European Masters Tolmácsiroda Kft. | +36 20 3455 041 | info@tolmacsiroda.hu | 1193 Budapest, Mikszáth Kálmán utca 7.
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com